Region

Svet

Lepa Brena održala spektakularni koncert u Knjaževcu i opet pala na bini! VIDEO

Folk diva Lepa Brena održala je spaktakularni koncert u Knjaževcu, ali joj se opet desio peh, kada je pala na bini.

Lepa Brena održala spektakularni koncert u Knjaževcu i opet pala na bini! VIDEO Foto: Screenshot YouTubeLepa Brena nastupila je sinoć na Festivalu kulture mladih u Knjaževcu pred viš od 6.000 ljudi. Brena je na scenu izašla nešto posle 21 sat, i publiku okupljenu na Gurgusovačkoj kuli odmah podigla na noge. Najveća zvezda sa ex-yu prostora koncert je započela pesmom "Carica", a svaku novu numeru publika je prihvatala uglas. "Uđi slobodno", "Pazi kome zavidiš", "Suze brišu sve", pevala je Brena zajedno sa Knjaževčanima, a ovako posećen koncert ostaće i te kako zapmćen u ovom malom gradu u istočnom delu Srbije.

Svojim pesmama, stajlingom i energijom, Brena je oduševila Knjaževčane koji su poslednji put imali priliku da vide folk zvezdu pre više od dve decenije.

Međutim, Brena je u jednom momentu zabrinula mnoge kada je pala na bini. Iako joj nije prvi put da padne, fanovi su se uplašili da se nije ozbiljnije povredila. Ona je ustala i nastavila poput pravog profesionalca kao da se ništa nije desilo.


Viber

Autor: S.B.
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>