Pinkove Zvezdice

Parovi

Pinkove Zvezdice

Pobednik Pinkovih zvezdica 2017 Roko Blažević: Želim da muzičko obrazovanje nastavim u inostranstvu! VIDEO

Pobednik Pinkovih zvezdica 2017 Roko Blažević oduševio je čitav Balkan svojim maestralnim glasom, a kako je otkrio voleo bi da svoje muzičko obrazivanje nastavi u inostranstvu.

Pobednik Pinkovih zvezdica 2017 Roko Blažević: Želim da muzičko obrazovanje nastavim u inostranstvu! VIDEO Foto: Screenshot YouTube



Šesnaestogodišnji Splićanin Roko Blažević pokorio je Balkan svojim izvanrednim talentom i odneo pobedu u trećoj sezoni Pinkovih zvezdica. Roko je otkrio i kakvi su mu dalji planovi. - Sada planiram da se posvetim malo više školi jer je ova godina bila "preduga". U budućnosti se nadam da ću ići na neku muzičku akademiju. Ne znam tačno gde, ali se nadam negde u inostranstvu. Čudni su muzički putevi, ko zna gde će me odvesti. - rekao je Roko za Srbija Danas.




Roko je priznao i da su mu saveti članova žirija dosta pomogli, ali da je jedna članica posebno bila uz njega. - Najviše su mi značili komentari Goce Tržan i Leontine Vukomanović. Gocine reči su me uvek dirnule, značile su mi i njene suze. Osetio sam baš veliku podršku od nje. S druge strane, Leontina mi je uvek ukazivala na greške i to mi je bilo veoma važno. - otkrio je Blažević.


Viber

Autor: S.B.
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>