Region

Svet

Farma: Baki kresnuo Jasminu Anu

Kako izvor blizak produkciji navodi, ženska osoba koja je sa Bakijem završila u seniku je Jasmina Ana.

Farma: Baki kresnuo Jasminu Anu



Njih dvoje jednostavno nisu mogli više bez seksa. Izvor  blizak produkciji popularnog rijalitija otkriva da su tridesetdevetogodišnji denser i 14 godina starija književnica „posao“ obavili iza senika. I to u nekoliko navrata u poslednjih dvadesetak dana. Izgleda da im se baš osladilo to što su pronašli mesto na kojem ih niko ne vidi. Čak ni kamere!

"Znaju da ne postoje tehničke mogućnosti da ih snimimo iza sena, pa farmeri, osim kupatila, često traže spas na tom skrivenom mestu kako bi zadovoljili svoje potrebe. Za razliku od onih što masturbiraju, Baki i Jasmina su se potrudili da zaista padne prvi seks na Farmi. Istina, zadržavali su se po petnaestak minuta, ali to im je bilo sasvim dovoljno da razvuku širok osmeh" - otkriva izvor.

Oboje su razvedeni, pa im je utoliko bilo lakše da se opuste. Inače, plavokosa spisateljica je već nekoliko puta farmerkama priznala da joj se jedino denser dopao na imanju, a zanimljivo je da se on samo s njom nijednom nije posvađao od početka rijalitija. Preksinoć je Jelena na žurki bezuspešno pokušavala da iz njega izvuče s kojom je to bio pošto se pohvalio da je neku od ukućanki kresnuo. Ali on se samo smeškao.

izvor: Kurir

Viber

Izvor: Svet Plus

Tagovi

BakiFarma

Povezane vesti:


>