Region

Svet

Region

30 godina filma Oktoberfest: Svetislav Goncić i Zoran Cvijanović kao nekada! VIDEO

Film "Oktoberfest" nastao je pre 30 godina, i stekao status kultnog, a Svetislav Bule Goncić i Zoran Cvijanović na svojevrstan način prisetili su se starih uloga.

30 godina filma Oktoberfest: Svetislav Goncić i Zoran Cvijanović kao nekada! VIDEO Foto: Screenshot Prva.rsU okviru jubilarnog 15. "Belgrade Beer Fest-a" juče je snimljen promotivni spot u tramvaju, a glavne uloge imali su Svetislav Bule Goncić i Zoran Cvijanović. Na ovaj način dat je i omaž kultnom filmu "Oktoberfest", reditelja Dragana Kresoje o romantičnoj mladosti i snovima o minhenskom sajmu piva:"Nismo se puno promenili" kaže Zoran Cvijanović, koji je već dugi niz godina prijatelj sa čuvenim Buletom:"Četvrti, peti razred osnovne škole već smo bili kod Bate Miladinovića u grupi, letovali zajedno, posle smo imali sreće da budemo i na Akademiji zajedno u klasi" ispričao je Cvijanović u "Exkluzivu".

Za potrebe snimanja spota, ovom dvojcu pridružila se i mlada koleginica Dragana Mićalović, koja je istakla da se lepo složila sa njima i ostvarila pravi prijateljski odnos.

A evo kako je to izgledalo pre 30 godina:

Viber

Autor: N.V.
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>