Region

Svet

Dragana Mirković svojim fotografijama i spotom inspirisala prestižnu dodelu nagrada Tony Awards! FOTO

Rad jedne od najvećih muzičkih zvezda na Balkanu i ponosne vlasnice dvorca Ebenfurt u Austriji, Dragane Mirković, pomno prate i svetske zvezde.

Dragana Mirković svojim fotografijama i spotom inspirisala prestižnu dodelu nagrada Tony Awards! FOTO Foto: Mirko Tabašević



Fanovi Dragane Mirković prate svaki njen korak, ali i brojni mediji kako u Srbiji, tako i u regionu, pa smo imali prilike da u medijima, ali i jednoj poznatoj internacionalnoj stranici o modi na Facebook-u, vidimo da je poznatu muzičku zvezdu u septembru prošle godine, odnosno njen autfit, iskopirala majka rijaliti zvezda Kortni, Kim i Kloe Kardašijan – Kris Džener, ponevši haljinu iz kolekcije D&G, koju je Dragana prošetala 3 meseca pre nje. 




Zatim, ove godine u februaru megapopularna Dženifer Lopez je “pozajmila” performans zvezde sa Balkana koji je ona izvela 2014. godine u Beogradu, a pre nje je to učinila  Selena Gomez. 





Najnovija “pozajmica” dogodila se juče, na svetskoj prestižnoj dodeli nagrada “Tony Awards”,  jer su brojne holivudske zvezde, ali i poznati iz sveta mode i muzike pozirali ispred žive ograde sa ružama, baš kao i Dragana Mirković krajem novembra prošle godine. Ona je snimila spot "Od milion jedan", a pojedine scene snimila je upravo ispred žive ograde sa ružama.
 
 

Dragi moji, hvala vam od 💖 na svim lepim željama koje ste mi uputili. Voli vas i ljubi vaša Dragana 😚

Објава коју дели Dragana Mirković (@dragana_mirkovic) дана

 
 

Date night: @CarolynMurphy and Michael Kors arrive at tonight’s #TonyAwards2017. #FameFrames

Објава коју дели Michael Kors (@michaelkors) дана


 

Scarlett Johansson in #MichaelKorsCollection at the #TonyAwards2017. #FameFrames

Објава коју дели Michael Kors (@michaelkors) дана

 

Viber

Autor: S.B.
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>