Pinkove Zvezde

Parovi

Nikad žešći okršaj u Pinkovim zvezdama: Maja Nikolić i Zorica Brunclik razmenile uvrede! VIDEO

U Pinkovim zvezdama počelo je sa sitnim čarkama između Maje Nikolić i Zorice Brunclik, da bi se do kraja emisije to pretvorilo u krvavi obračun dve ljute rivalke.

Nikad žešći okršaj u Pinkovim zvezdama: Maja Nikolić i Zorica Brunclik razmenile uvrede! VIDEO Foto: Screenshot YouTubeZbog rezultata glasanja iz prethodne grupe takmičara, kada je Pinkove zvezde napustila Tanja Nikolić Čukić, negodovala je Zorica Brunclik, koja je bila oduševljena načinom na koji je mlada pevačica izvela njenu pesmu. - Maja nije glasala zato što je Tanja pevala moju pesmu, eto, zbog toga - bila je ubeđena Zorica, što je Maja demantovala.

- Ja sam rekla da volim tu pesmu. Zorice, ti meni uopšte nisi bitna, ja u ovom žiriju uopšte nisam zbog tebe, ženo, niti razmišljam o tebi. Nemoj sebe stalno da stavljaš na prvo mesto - odgovorila joj je ona.

- Znaš šta?! Stidi se! - odbrusila joj je Zorica, a potom spustila svoju crvenu stolicu. Maja joj je poručila da je ostavi na miru, a onda se Zorica vratila.

- Ostavi ti mog muža! Ti si neko ko večeras želi da se revanšira, igraš se sa ljudskim sudbinama. Sram te bilo! Ti si najnekompetentnija ovde - besnela je Brunclikova, a Maja joj nije ostala dužna.

- Sram tebe, bre, bilo, matora! Tu vrištiš u falšu, distoniraš dok vrištiš - nije Maja štedela uvrede.


Viber

Autor: S.B.
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>