Ispovesti

Ljubav

Princ Vilijam prvi put o majci Dajani: Voleo bih da može da vidi kako moja deca odrastaju!

Princ Vilijam, drugi po redu za nasledstvo britanske krunu, prvi put je ispričao koliko mu majka, princeza Dajana, nedostaje i kako se borio sa njenom pogibijom.

Princ Vilijam prvi put o majci Dajani: Voleo bih da može da vidi kako moja deca odrastaju! Foto: Screenshot YouTube



Princ Vilijam i njegova supruga Kejt Midlton, vojvotkinja od Kembridža, uživaju veliku popularnost kod britanskog naroda, ali i celog sveta. Detinjstvo princa obeležila je prerana smrt njegove majke, princeze Dajane, a on je sada prvi put otkrio u intervjuu za jedan magazin kako se oseća:"Voleo bih da je mogla da me posavetuje. Voleo bih da je upoznala moju suprugu i da je mogla da gleda decu kako rastu. Čini me tužnim to što nikada nije imala tu priliku" rekao jeon.

Dodao je i kako mu je jako teško da se nosi sa tugom u očima javnosti:"Svakako sam bolje nego kako sam bio dugo vremena. I dalje mi, s vremena na vreme, bude teško, jer bol za majkom nikada zapravo ne prestaje, ali sada mogu o njoj da govorim mnogo otvorenije, mnogo iskrenije i bolje mogu da je upamtim".

On se osvrnuo i na svoju porodicu i podršku koju dobija od svoje supruge:"Ne bih mogao da obavljam ovaj posao bez njihove podrške. Želim da moja deca rastu u stabilnoj i zdravoj sredini, a to je nešto što želi i moja supruga. Trudićemo se da naša deca imaju normalan život i žive kao svi drugi. Ne želim da odrastaju izolovano, iza zidova kraljevske palate" zaključio je princ Vilijam.

Viber

Autor: N.V.
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>