Region

Svet

Jelena Kostov ponovo trudna?

Jelena Kostov, mlada pevačica, početkom februara donela je na svet svog prvog sina, a sada su se pojavile spekulacije da je opet trudna.

Jelena Kostov ponovo trudna? Foto: Instagram/ kostovjelenaNaime, drugarica Jelene Kostov ispričala je da pevačica sumnja da je samo tri meseca nakon porođaja i rođenja sina Milije ponovo u drugom stanju:"Već danima unazad ima mučnine, ali joj ovo nije palo ni na pamet. Međutim, dani su prolazili, a simptomi su sve izraženiji, zbog čega je posumnjala da je ponovo zatrudnela. Razmišlja da ovih dana uradi test za trudnoću i sve to isproverava kako bi bila u potpunosti sigurna" rekla je ona.

Jelena nije želela ni da potvrdi ni da demantuje ove navode:"Od koga ste to čuli, baš me zanima (smeh)?! To su baš privatne stvari, sigurno neću da vam pričam o tome. Svakako da bih u budućnosti volela još dece i veliku porodicu, ali polako, sve u svoje vreme. Trenutno sam posvećena mužu i sinu, maksimalno uživam, a uskoro ću snimiti i novu pesmu kojom ću se vratiti na scenu" rekla je ona, piše portal Pink.rs

Viber

Autor: N.V.
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>