Region

Svet

Rasta u tužilaštvu zbog prebijanja voditelja!

Reper Stefan Đurić, svima poznatiji kao Rasta, danas je išao na razgovor u Prvo osnovno javno tužilaštvo u Beogradu, u pratnji advokata i telohranitelja.

Rasta u tužilaštvu zbog prebijanja voditelja! Foto: Screenshot Clip.rs



Naime, on je tamo otišao kako bi dao izjavu povodom incidenta koji se dogodio pre par nedelja, kada je sa prijateljima navodno fizički nasrnuo na voditelja Slobodana Nešovića Loku. Rasta je tada negirao da je došlo do fizičkog kontakta i optužio voditelja da ga je prevario i da mu duguje novac.

"Stefan neće davati danas izjavu. Suštinski, svi okriveni su izneli odbranu, negirali su izvršenje ovog krivičnog dela. Oštećeni je očigledno hteo da sa scenarijem koji je priredio izbegne svoje obaveze koje su ozbiljne ne samo prema okrivljenom Stefanu, već i prema velikom broju pevača, muzičara kojima je oštećeni dužan. Taj scenario je ponavljao u više navrata, o čemu smo podatke o tome dali tužiocu" izjavio je za Clip.rs Rastin advokat, Borivoje Borović.

Na pitanje novinara da li to znači da Rasta nije priznao krivicu, njegov advokat je rekao da nema šta da prizna kada nije izvršio krivično delo, te da sumnja da će biti podignuta optužnica:"Apsolutno sam siguran da protiv Raste neće biti podignuta optužnica zato što nema nijedan elemenat izvršenja tog krivičnog dela"

Viber

Autor: N.V.
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>