Region

Svet

Humanitarni koncert 28. oktobra u Novom Pazaru: Seka Aleksić sa prijateljima gradi kuće za dve porodice! (Video)

Folk zvezda Seka Aleksić pokretač je inicijator humanitarnog koncerta na kojem će se 28. oktobra u svečanoj koncertnoj hali u Novom Pazaru, pored nje pojaviti i Jelena Tomašević, Marko Bulat, Željko Vasić, Marko Gredić, Bend Baci Kosku - Snežana Bušović i mladi umetnici Rasa koji su ujedno i organizatori koncerta.

Humanitarni koncert 28. oktobra u Novom Pazaru: Seka Aleksić sa prijateljima gradi kuće za dve porodice! (Video) Foto: Promo


 
BRAVO, SEKO! Još jedan humani čin: Seka Aleksić zaveštala organe!
Manifestacija pod nazivom "Srcem i dušom" organizuje se kako bi se prikupila sredstva za gradnju kuća višečlanim porodicama Dunjić i Ilić koje trenutno nemaju krov nad glavom.   

U akciju su se pored Seke Aleksić, Željka Vasića i Jelene Tomašević, ukljičili i sportisti, golman Vladimir Stojković , treneri Aleksandar Stanojević, Aleksandar Kostić, Goran Stevanović, fudbaleri fk Novi Pazar, fabrika Sloga iz Novog Pazara koja je poklonila cigle za gadnju kuće, dok je izgradnju na sebe prihvatila kompanija Dom Neno - Nebojša Belić.

"Pomozimo ovim divnim porodicama", poručila je Seka i time pozvala sve ljude dobre volje da se priključe ovoj humanitarnoj akciji.


Viber

Autor: J.B.
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>