Region

Svet

Lepa Brena postavila Bobi ultimatum - mora da izgubi 20 kilograma!

Nekadašnji teniski as Slobodan Živojinović morao je, na insistiranje supruge Lepe Brene, da se podvrgne strogoj dijeti jer mu je pevačica zadala težak zadatak - da smrša najmanje 20 kilograma!

Lepa Brena postavila Bobi ultimatum - mora da izgubi 20 kilograma! Foto: Screenshot Youtube/Exkluziv


 
Lepa Brena otkrila tajnu svojih bujnih grudi: silikoni ili ne?
"Opšte je poznato da je Boba izvrstan kuvar i veliki gurman koji svojim prijateljima gotovo svakodnevno sprema razne specijalitete, što je rezultiralo time da se ugojio preko svake mere. S obzirom na to da Brena i te kako zbog svog zdravlja vodi računa o ishrani, ona je odlučila da Bobinoj debljini stane na kraj tako što ga je uslovila da počne sa dijetom i vežbanjem i da do Nove godine oslabi 20 kilograma, što je on shvatio ozbiljno", priča naš izvor blizak pevačici.

"Bivši teniser se sa suprugom složio, jer je i sam shvatio da kilogrami nisu najbolji za njegovo zdravlje, pa je odmah posetio nutricionistu, koji mu je odredio režim ishrane. Boba je morao mnogo toga izbaciti iz svog jelovnika, pa mu se sadašnja ishrana svela na ražani hleb, voće, povrće i ribu, a pored toga, svaki dan vežba i trči. Međutim, kako mu je supruga velika podrška, Boba sve lakše podnosi, a prve rezultate ćemo tek videti", ispričao je dobro upućeni izvor.

Hoće li Boba uspeti da ispuni Brenina očekivanja i u novu 2016. godinu ući lakši i mršaviji, sačekaćemo i videti.

Viber

Autor: B.B.
Izvor: Alo.rs

Povezane vesti:


>