Region

Svet

Svečano otvaranje Dečijeg sajma u petak 17. oktobra (Foto)

Za samo četiri dana na Beogradskom sajmu u hali 3 počinje najlepša dečija manifestacija u regionu, koja će trajati od 17 do 19. oktobra. Sajam će u petak u 14 časova svečano otvoriti ministar unutrašnjih poslova, dr Nebojša Stefanović.

Svečano otvaranje Dečijeg sajma u petak 17. oktobra (Foto) Foto: PromoOko 100 izlagača predstaviće svoje proizvode za decu, a neki od njih pripremili su i posebna iznenađenja za posetioce. Veliki popusti, čak i do 30% obradovaće sve one koji budu odlučili da obraduju svoje najmlađe i kupe nešto od raznovrsne ponude koju nude izlagači: obuće za decu, odeće za decu, opreme za bebe, hrane, slatkiša, zatim knjiga, filmova, časopisa, muzike za decu i još dosta toga. 

Mališani će moći da uživaju u zabavnom programu koji ih očekuje kako na bini, tako i na sportskom terenu. U svakoj ulici na Dečijem sajmu deca će sa svojim vršnjacima moći da se druže u raznim i veoma zanimljivim kreativnim radionicama.

Specijalan program pripremaju i Saobraćajna policija koja će decu podučavati osnovnim pravilima ponašanja u saobraćaju, zatim Vatrogasna brigada, Žandermerija, a sa njima će se družiti i vitezovi iz Svibor saveza Srbije.Prvi put sa mališanima družiće se i Teniski savez Srbije, kao i Sportska akademija Senjak, tako da će deca uživati u raznovrsnim sportskim aktivnostima. Veliki broj nagradnih igara očekuje najmlađe, poput Campina puddis feir play fudbalske lige; zatim će se na sporskom terenu održati i Evy baby ples, Baldino baby trka, dok će na bini po prvi put biti organizovana i Campina puddis krug koncentracije.Prijatelji manifestacije četrnaestog Campina puddis dečijeg sajma su Turistička organizacija Beograda i Lady fair, a da sve izgleda tako lepo i dobro organizovano pomogli su sponzori manifestacije: Campina puddis, Frikom, Becutan i Baldino.

Viber

Autor: B.B.
Izvor: Svet plus

Povezane vesti:


>