Zdravlje

Ljubav & Sex

Danijela Vranić za tri meseca smršala 30 kilograma!

Danijela Vranić poslednjih godina imala je velikih problema sa viškom kilograma, ali zahvaljujući velikoj volji i redovnim treninzima uspela je da svoju liniju dovede do zavidnog nivoa i za samo tri meseca smrša preko 30 kilograma..

Danijela Vranić za tri meseca smršala 30 kilograma! Foto: Facebook/Danijela Vranic


 
Danijela Vranić plakala zbog hrane, a smršala deset kilograma!
Iako je često bila na meti tabloida zbog viška kilograma, Danijela Vranić uspela je da za samo tri meseca smrša preko 30 kilograma i time vrati svoju liniju na staro. Pored zdravog načina ishrane i redovnih treninga, pevačica je rešila i probleme sa štitnom žlezdom koja joj je i napravila čitav poremećaj u organizmu.

"Bilo mi je mnogo teško. Obišla sam na desetine lekara i niko nije mogao da mi uspostavi dijagnozu. Organizam mi je bio prepun vode i konstantno sam bila natečena i nisam znala da izbacim tu vodu iz sebe. Pribegavala sam raznim dijetama, vežbala i mučila se", rekla je Vranićeva.

"Jednog dana instruktor sa kojim sam vežbala rekao mi je kako mu je žao da gleda koliko se mučim a da izostaju rezultati i zamolio me da posetim doktora koji mi je bukvalno promenio život. Odnela sam mu rezultate i prepisao mi je pravu terapiju kao i dijetu", rekla je Danijela za Alo i dodala: 

"Pridržavala sam se svega što mi je napisao, ali mi je bilo teško. Dešavalo mi se da noćima ne mogu da zaspim od gladi. Došlo mi je frižider da pojedem, ali nisam odustajala. Živela sam bukvalno na kuvanoj ribi i piletini, a pored toga sam naporno vežbala", kaže pevačica koja je imala mngo poteškoća tokom dijete:

"Ne shvatate kakve su to muke. Kada na svu muku još i vežbate, veoma je teško. Ali rezultati su mi dražavali volju i podstakli me da ne odustajem. Na sve to i krvna slika mi se poboljšala. Kako sam gubila kilograme i izbacivala tu vodu iz sebe, sve sam se bolje i zdravije osećala. Najsrećnija sam, osim što sam konačno ozdravila, zato štoponovo mogu da nosim moje haljine i garderobu koje sam volela", zaključila je Danijela Vranić

Viber

Autor: J.B.
Izvor: Alo.rs

Povezane vesti:


>