Region

Svet

Rada Manojlović otkrila ko će joj pevati na svadbi!

Rada Manojlović poznata je kao pevačica koja pravi odlične atmosfere na venčanjima, a iako je nedavno izjavila kako još uvek ne planira da se udaje, otkriva da postoji spisak pevača koje bi vrlo rado pozvala da pevaju na njenoj svadbi.

Rada Manojlović otkrila ko će joj pevati na svadbi! Facebook/Radmila Rada Manojlovic


 
Rada Manojlović planira da otvori starački dom!
Rada se na koncertu Dragane Mirković u Kombank Areni, pojavila kao specijalna gošća i tom prilikom podelilla svoje prve impresije nakon nastupa: "Moram pre svega da kažem da sam izuzetno srećna zbog Dragane, jer je zasluzila punu Arenu, a kažu da te večeri Arena nikad nije bila punija i ja joj od srca čestitam i želim da je dugo služi njen prepoznatljiv, moćan glas. Publika je bila fantastična, posebno sam srećna što su i mene dočekali sa ovacijama, što su uglas sa mnom pevali Mešaj mala i Marakanu. Ogromna je čast što je Dragana za svoj solistički koncert kojim obeležava 30 godina karijere, za gosta izbrala upavo mene. Hvala joj i veoma sam srećna i ponosna zbog toga", izjavila je Rada i otkrila koga bi od svojih kolega pozvala, da pevaju na njenoj svadbi:

"Postoji mnogo pevača koje bih ja volela da slušam na svadbi, ali baš mnogo, ne mogu da izdvojim jednog ili dvoje. Volim Šabana, Miroslava, Stoju, Janku, oni su poznati štimung majstori", rekla je Rada.

Viber

Autor: J.B.
Izvor: Pulsonline.rs

Povezane vesti:


>