Region

Svet

Proglašenje Miss Srbije 2014. u znaku Prvog svetskog rata (Foto)

Kompanija Miss Yu i Televizija Pink pripremili su veliko finale ovogodišnjeg izbora za Miss Srbije, koje će u direktnom prenosu iz studija u Šimanovcima biti održano u sredu 8. oktobra u 21 sat, kada će biti izabrana nova predstavnica zemlje u lepoti.

Proglašenje Miss Srbije 2014. u znaku Prvog svetskog rata (Foto) Promo


 
Kako je tema ovogodišnjeg izbora za miss Prvi svetski rat, tako će i ceremonija biti u potpunosti prilagođena tome. Milunka Savić, Nadežda Petrović i ostale heroine Velikog rata zauzeće centralno mesto, kao i jedan heroj Amerikanac. 

Finalistinje će u prvom izlazi noseći modele inspirisane muškom večernjom odećom koju je specijalno za ovu priliku kreirao Boško Jakovljević, u drugom izlazu kupaće kostime Il cuore Italiano, a u trećem večernje haljine Marije Šabić. Nakit je izradila Vesna Milošević, cipele marke RV, za šminku će se pobrinuti Balkan media tim, a za frizure salon Alexa la Vie.


Foto: Promo

Poseban kuriozitet čine brojna poznata imena koja će tom prilikom prisustovati događaju. Pre svih političari, glumci, pevači i sportisti koji će činiti VIP žiri, kao i urednici redakcija koji će predstavljati novinarski žiri.
 
Tokom večeri nastupiće Slobodan Trkulja i bend Azil 5, koji će svojim zvucima takođe oživeti vreme Prvog svetskog rata, a priređena su i mala iznenađenja tim povodom. Nakon proglašenja pobednice, biće priređen i veliki afterparty, u Šimanovcima.

Viber

Autor: B.B.
Izvor: Svet plus

Povezane vesti:


>