Region

Svet

Ljiljana Jakšić Salveta: Ovo je nešto najlepše što mi se događa u životu

Glumica Ljiljana Jakšić Salveta dobila je prvo dete u 52. godini, a da nikada nije kasno za porodicu svedoči upravo ona. Samohrana majka ima pregršt razloga za sreću, jer će njena ćerkica Darija uskoro napuniti dve godine.

Ljiljana Jakšić Salveta: Ovo je nešto najlepše što mi se događa u životu



Ljiljana Jakšić je osim velike snage pokazala i ogromnu hrabrost, kada se odlučila na veliki korak da bez partnera odgaja tek rođenu devojčicu, u 52. godini života. Dve godine kasnije, tvrdi da nikada ne bi promenila svoju odluku.

"Život vam se zaista potpuno izmeni kad vam u njega ušeta jedno malo biće. Tako majušno, toplo, preslatko, nesvesno sveta oko sebe, upućeno samo na vas. Potpuno vam pobrka prioritete i poređa ih po svome, a na vašu veliku radost i zadovoljstvo. Tako sam postala mama Ljiljana Jakšić", rekla je glumica koju svi poznaju po nadimku Salveta.

Darija je, kaže glumica, za tren oka od bebice teške 3.450 grama postala devojčurak. Kao i sve mame u prvim bebinim godinama, sada se malo muče sa nicanjem zubića.

"Dovijam se da pored prihvatanja, podrške i tolerancije stekne poverenje u mene. Ume ona već da zaobiđe ono što mama ne odobrava, ali učim je da se lakše izbori sa svojom nestrpljivošću i sa sitnim zabranama koje joj idu u korist. Nimalo jednostavno, ali ovo je nešto najlepše što mi se dešava u životu, srećna sam i ponosna na sebe što sam pred takvim zadatkom", rekla je Ljiljana.

Ljiljana dodaje i da joj je jutro najlepši deo dana, jer ga njena mezimica i ona provode igrajući se.

Autor: B.B.
Izvor: Žena.blic.rs
Foto: Screenshot Youtube

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>