Region

Svet

Milanu Popoviću 25.000 evra odštete, jer je sina viđao u Hrvatskoj?

Sin Milana Popovića i Severine Vučković ima potpuno legalan srpski pasoš, potvrdio je biznismenov advokat, zbog čega bi "kralj bakra" mogao tražiti i do 25.000 evra odštete na račun boravka u Hrvatskoj.

Milanu Popoviću 25.000 evra odštete, jer je sina viđao u Hrvatskoj?


 
Severina ovaj put izvukla deblji kraj: Milan Popović nije pokušao da otme sina!
Severina Vučković je prošle godine podnela prijavu protiv Milana Popovića za falsifikovanje dokumenata njihovog dvogodišnjeg sina. Prijava je u međuvremenu prosleđena policiji u Srbiji, a potom je stigla i do tužiteljstva u Vršcu, koje ju je odbacilo i proglasilo neosnovanom.

 
Severina sa sinčićem u parku: Najlepše je biti samo mama
Pevačica je prošle godine optužila bivšeg partnera da je bez njenog znanja napravio Aleksandru pasoš, iako je njoj pripalo starateljstvo nad dečakom, što je izazvalo burne reakcije Milana i njegovog tima. Severinin menadžer Tomislav Petrović tada je naglasio kako je Severina potpisala saglasnost za upis deteta u državljanstvo RS, i to kod kuće (ne na sudu ili u opštini), ali ne i za pravljenje pasoša.

Izvor blizak Milanu Popoviću potvrdio je ovih dana domaćim medijima kako biznismen zbog Severinine prijave sedam meseci nije mogao izvesti sina iz Hrvatske, što mu je stvaralo velike probleme. Zato sada, nakon odbacivanja prijave, ima pravo da traži odštetu za sve troškove boravka u Hrvatskoj tokom koga je provodio vreme sa detetom, a zbog procesa nije smeo napustiti zemlju. Ti troškovi bi, naglasio je izvor, mogli dostići iznos od 25.000 evra.

Milan Popović već neko vreme, bez ograničenja, s malim Aleksandrom prelazi hrvatsku granicu, pa se tako prošlog leta sa sinom odmarao i na Kipru u terminu određenom sudskom presudom. Ipak, sve mu je to malo, naglasio je javno u više navrata, pa i dalje ne odustaje od borbe kako bi s Aleksandrom provodio što više vremena.

Prema poslednjoj sudskoj odluci, Milan sa naslednikom može provesti dva vikenda i dve srede mesečno, a po tom se pitanju, utvrdio je njegov advokat Ljubo Pavasović Visković, ništa nije promenilo.

Autor: B.B.
Izvor: Slobodnadalmacija.hr
Foto: Screenshot Youtube

 

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>