Svet

Region

Ekskluzivno: Novi trejler i novi detalji filma INTERSTELLAR (Foto+Video)

Mesec dana pre dolaska u bioskope, "Interstellar", koji važi za najtajanstveniji blockbuster godine, fanovima je napokon otkrio više detalja svoje intrigantne radnje.

Ekskluzivno: Novi trejler i novi detalji filma INTERSTELLAR (Foto+Video)Od početka je svima bilo jasno da se ne radi o klasičnom naučno-fantastičnom spektaklu, no režiser i koscenarista Kristofer Nolan (serijal Vitez tame) tek je rano jutros u javnost pustio trejler, u kom se možemo podrobnije upoznati s novim filmom iz njegove radionice.

"Interstellar" nas kroz priču o bivšem pilotu Kuperu, koji živi u vreme kada su ljudskoj vrsti dani na Zemlji odbrojani, vodi preko granica Sunčevog sistema u neotkrivene svetove koje slavni oskarovac (Metju Mekkonahi) istražuje zajedno s astronautkinjom Brand (En Hatavej).Ali, potraga za novim domom čovečanstva, osim riskantnog putovanja, uključuje i trku s vremenom, kao i neizvestan povratak koji otvara pitanje šta će zateći na Zemlji ako se na nju uopšte i vrate.Film "Interstellar" naći će se na redovnim bioskopskim repertoarima od 6. novembra. Saznajte više u trejleru koji ekskluzivno predstavljamo:

 
Autor: B.B.
Foto: Promo

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>