Region

Svet

Ćemo pomaže lepoticama tokom priprema za Miss Srbije 2014. (Foto)

Pripreme za izbor Miss Srbije 2014. uveliko se bliže kraju, a devojke provode svoje poslednje dane u karantinu u predivnom rizortu u Porto Karasu, nakon čega se sele u Beograd, čekajući veliko finale 8. oktobra u studiju u Šimanovcima.

Ćemo pomaže lepoticama tokom priprema za Miss Srbije 2014. (Foto)


 
Izabrana Miss Porto Karasa u okviru priprema Miss Srbije 2014. (Foto)
Pripremama prisustvuje i pevač Ćemo, koji je prethodnih dana sa srpskim lepoticama napravio više fotografija, koje će biti iskorišćene u promotivne svrhe. Kako kaže, tu je da im prenese pozitivnu energiju, pomogne oko scenskog nastupa i pomogne da se oslobode treme.

Svaki dan u Porto Karasu počinje ranim treninzima, nakon čega traju celodnevna snimanja. Pod rukovodstvom Nebojše Pilipovića Pila kao kreativnog direktora, snimanja su raspoređena na nekoliko punktova u okolini hotela, a same lokacije su vrlo slikovite."Veoma sam zadovoljan radom devojaka koje su znatno napredovale za kratko vreme. Vidi se da se bore za svoju poziciju, a fotografi daju najbolju ekspresiju svega toga. Napravljene su izuzetne fotografije, koje će predstaviti devojke na izboru za Miss", kaže Nebojša Pilo.

Autor: B.B.
Foto: Promo

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>