Region

Svet

Lepa Brena odgovorila na provokaciju Vesne Zmijanac, evo kako!

Nakon što je Vesna Zmijanac javno izjavila kako su njena ćerka Nikolija Jovanović i  Lepa Brena velike stipse, oglasila se i sama pevačica koja kaže kako su je Vesnine opaske veoma nasmejale.

Lepa Brena odgovorila na provokaciju Vesne Zmijanac, evo kako!


 
Vesna Zmijanac otkriva: Lepa Brena i Nikolija su velike stipse!
Lepa Brena nije ostala dužna svojoj koleginici i prijateljici, pa je Vesni Zmijanac poručila kako bi joj bilo pametnije da uloži pare u neki biznis, a ne u kupovinu krpica:

“Ja Vesnu izuzetno volim, nas dve smo bile na početku karijere velike suparnice u medijima i ja verujem da njena opaska sigurno nije bila zlonamerna. Vesna zna dobro, da sam ja jednostavno osoba koja je svoj novac uložila na scenu 1998. godine, gde su svi pevači učestvovali na toj sceni, a ta scena košta mnogo miliona više, nego što koštaju sve krpice ljudi koji se bave šoubiznisom", rekla je Brena u emisiji Exkluziv i dodala:

"Meni je zanimljivije da ulažem u posao, a da garderoba bude originalna za svakog pevača, a ne da budem fotomodel nekog Diora, jer mi nismo manekeni i treba jednostavno budete originalni, kao što su Elton Džon, Madona i moja malekonst", zaključila je pevačica kroz osmeh.

Autor: J.B.
Foto: Screenshot TV Prva

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>