Region

Svet

Lepa Brena uradila korekciju grudi u Hrvatskoj?

Lepa Brena je u svemu skromna i odmerena, a poslednji primer na kojem možemo videti njenu umerenost je povećanje i zatezanje grudi koje je nedavno uradila u Hrvatskoj

Lepa Brena uradila korekciju grudi u Hrvatskoj?Folk zvezda je nedavno u Hrvatskoj uradila kompletnu korekciju svog poprsja i ono što se iz priloženog vidi jeste da izgleda bolje nego ikada, piše "Alo".

 
Lepa Brena kroz suze opisala najteže trenutke posle operacije!
"Brena je dugo razmišljala o povećanju grudi i nedavno je konačno presekla i rešila da to uradi. Mnoge njene prijateljice koje su već išle pod nož preporučile su joj jednog lekara u Hrvatskoj. Iako je imala u planu da operaciju uradi tokom zime, Brena se predomislila, jer joj je se ukazala prilika da sredi grudi tokom boravka u Hrvatskoj, kada je mirovala zbog preloma ruke. Konsultovala se i sa svojim lekarom da li može da uradi taj zahvat i on joj je odobrio", rekao je izvor blizak pevačici i dodao da je prezadovoljna novim dekolteom.

 
Lepa Brena: Žene uvek plaču na svom venčanju!
"Brena je prezadovoljna kako je sve odrađeno i sada sve češće ističe svoj dekolte. Nije preterala sa veličinom i zaista joj lepo stoje. Prija joj kada ovih dana dobije komplimente tipa "izgledaš mlađe nego ikad"", završava izvor, a Brena je nedavno na snimanju emisije "Nedeljno popodne" i pokazala savršeni dekolte, blistajući u crnom korsetu.

"Ja zaista nisam imala nikakve plastične operacije. Ali nisam rekla da neću. Posle porođaja, kad se žena širi i rasteže, sasvim normalno je da se sredi", izjavila je pre godinu dana jedna od najvećih muzičkih zvezda u regionu i očigledno ubrzo odlučila da promeni izgled.

Autor: B.B.
Izvor: Alo.rs
Foto: Instagram/Zivojinovic Fahreta

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>