Lepota

Ljubav

Izabrana Miss Porto Karasa u okviru priprema Miss Srbije 2014. (Foto)

Finalistkinje ovogodišnjeg izbora za Miss Srbije imale su u petak uveče prvu proveru svog revijalnog nastupa na izboru za Miss Porto Karasa (Grčka), gde se trenutno nalaze na pripremama.

Izabrana Miss Porto Karasa u okviru priprema Miss Srbije 2014. (Foto)



Žiri kojeg su činili grčki zvaničnici, najlepšom među najlepšima proglasili su dvadesetogodišnju Mariju Ćetković, košarkašicu iz Feketića, koja je kao nagradu dobila desetodnevno letovanje u Porto Karasu iduće godine. Marija Ćetković je ujedno i Miss Vojvodine, koja je pobedila na ovogodišnjem izboru u Novom Sadu.
 
Počele pripreme za izbor Miss Srbije 2014. u Porto Karasu

Sve devojke su očarale publiku koja je napunila lobi hotela Meliton u grand rizortu Porto Karas. Kako se ove godine u finalu nalazi nekoliko šampionki, tako su one izvele svoje veštine u pauzama između izlaza, pa su Teodora Kuzman (Beograd) i Daša Radosavljević (Kragujevac) izvele svoje numere u oblastima latino i disko densa, dok je Isidora Ćirković (Beograd) šampionka u karateu izvela nekoliko kata, a Milica Dimitrijević (Smederevo) otpevala jednu grčku pesmu.

Devojke su u prvom izlazu nosile džins i majce sponozora Evelin, u drugom izlazu nosile su kupaći kostim Il Quore Italiano, dok su treći izlaz činili modeli, večernje haljine dizajnerke Marije Celić i nakit Vesne Milošević.



Na kraju večeri, predstavio se i čitav tim koji ove godine radi na pripremama sa devojkama: Vesna de Vinča - predsednik kompanije, Nebojša Pilipović Pilo - umetnički direktor, Drago Vulinović - učitelj Tai čija, Mili Veljković - učitelj tenisa, Dr Filgud - voditelj škole hrane i fizičke kondicije, koji je ujedno bio i voditelj programa, tim fotografa (Ištvan Čekuš, Sara Popović i Tamara Antonović), Boris i Ivana Malagurski kao realizatori emisije o izboru za Miss Srbije, Darko Nikolić - asistent, šminkeri Balkan Media tima i frizer Snežana Surnajac iz salona Alexa la Vie.

 
Autor: B.B.
Foto: Tamara Antonović

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>