Region

Svet

Tvoje lice zvuči poznato: Marija Kilibarda ima pojačanje - ovo je novi voditelj!

U drugoj sezoni šou programa Tvoje lice zvuči poznato već oprobanoj domaćici serijala Mariji Kilibardi, pridružiće se novo voditeljsko lice - Bojan Ivković.

Tvoje lice zvuči poznato: Marija Kilibarda ima pojačanje - ovo je novi voditelj!


 
Tvoje lice zvuči poznato: Čuvali su ga za kraj - ON je tajni učesnik!
Bojan Ivković došao je na mesto voditelja prve sezone, glumca Petra Strugara. Rođen je 15. oktobra 1975. godine u Vršcu i svira perkusije i udaraljke u grupama "Vasil Hadžimanov bend", "Haš", "Pavle Aksentijević i grupa 'Zapis'", "Kontrabanda", te vodi mnoge dečje manifestacije. Jedna od njih je i emisija "Plava ptica".

 
Tvoje lice zvuči poznato: Ovo su svi učesnici druge sezone?!
Bojan je za Prvu.rs otkrio da ima tremu pred prvu emisiju, ali se nada da će sve ispasti kako treba. Od šoua očekuje najbolje, a Marija Kilibarda mu je, kaže, sjajan instruktor. "Ona je sve što sam mogao da poželim od partnera na jednom projektu", rekao je Bojan.

Šta će biti tvoj najveći izazov kao voditelja TLZP?

"Da zadržim potpunu neutralnost. Strašno verujem da će me neki nastupi podići više nego neki drugi, mada su svi kandidati uložili ogroman trud i daju svoj maksimum. Ostati neutralan, u mom slučaju, biće najteže", kaže voditelj za Prvu.

U prvoj sezoni humanitarnog šoua Tvoje lice zvuči poznato favorit mu je bio Boris Milivojević, kojeg je, navodi, najviše pratio iz razloga što je od njega očekivao najviše jer je glumac -  što je i pokazao.

Autor: B.B.
Foto: Instagram/marija kilibarda

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>