Region

Svet

Miligram u Kombank Areni 29. novembra! Ulaznice u prodaji (Video)

Veliki koncert popularnog beogradskog benda Miligram biće održan 29. novembra u Kombank Areni, a ulaznice za ovaj događaj već su u prodaji. Ovo će biti prvi veliki koncert balkanske muzičke atrakcije Miligrama u Beogradu.

Miligram u Kombank Areni 29. novembra! Ulaznice u prodaji (Video)Po mnogo čemu ovaj koncert će se razlikovati od svega do sada viđenog kod nas, posebno u scensko-muzičkoj produkciji, biće tematski inspirisan i pružiće jedan potpuno novi doživljaj muzike kod nas. Za samo dve godine, beogradski bend Miligram je napravio pravu "pometnju" na muzičkom tržištu celog Balkana.

Kombinujući različite muzičke stilove, od roka, hausa i etno muzike, kao i neverovatne energije na svojim koncertima, Miligram je pridobio ogroman broj svojih poklonika. Ovaj bend iz Beograda danas puni velike dvorane  širom  Balkana i Evrope, među kojima su arena "Zetra" u Sarajevu, "Cveticarna" u Ljubljani, "Mejdan" u Tuzli, stadion "Borac" u Banja Luci, i mnogi drugi.Osnivač i vlasnik Miligram Music-a, Aleksandar Milić Mili, vrhunski kompozitor i producent, koji iza sebe ima veliki broj produciranih koncerata, među kojima su dva najveća u Beogradu, Ceca Ušće 2006 i Ceca Ušće 2013. godine, mnogo puta u svojoj karijeri pokazao je da je osoba koja ruši norme i postavlja nove standarde, konstantno težeći za inovacijama. Upravo zbog toga u njegovoj produkciji ovaj koncert u Kombank Areni 29. novembra predstaviće jednu novu generaciju koncerata, kao i samog  standarda u organizaciji i produkciji domaćih koncerata.

Publika u Areni imaće prilike da uživa u hitovima kao što su: "Vrati mi se nesrećo", "Libero", "Kruška", "Ludi petak" i mnogim drugim koji su veoma popularni.Od četvrtka, 18. septembra, ulaznice za koncert benda Miligram se mogu nabaviti po cenama od 1000, 1500, 2000 i 2200 dinara na svim prodajnim mestima CS Eventima, kao i na blagajnama: Kombank Arene, Bilet centra Beograda, Doma omladine, "Ušće" Shopping centra ili online na KUPI KARTU.

Autor: B.B.
Foto: Promo

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>