Region

Svet

Željko Joksimović i Toni Cetinski u Novom Sadu 31. oktobra!

Nakon rasprodatih koncerata širom regiona, Željko Joksimović i Toni Cetinski su odlučili da ujedine snage, pa će publika u Novom Sadu dobiti priliku da uživa u njihovoj muzici na zajedničkom nastupu 31. oktobra u hali Spens.

Željko Joksimović i Toni Cetinski u Novom Sadu 31. oktobra!



Duetska pesma za koju ova dva izuzetna pevača snimaju spot će biti prava uvertira za ovaj novosadski spektakl. Tim podom Željko Joksimović je dao sledeću izjavu:

"Toni i ja se znamo dugo godina, a nekako je ova poslednja bila puna dešavanja u kojima smo dosta vremena provodili zajedno, kao što je snimanje X faktora u Budvi u kojem mi je zaista pomogao da kvalitetno procenim ko su kandidati za najviši plasman. Iz takvih druženja je izrasla i želja za duetom, koji smo nedavno i završili. Potpuno je prirodno da i zasviramo zajedno i drago mi je da će Novi Sad prvi imati priliku da vidi i oseti tu našu sinergiju".



Raspoloženi Toni Cetinski je dodao: "Veselim se druženju sa vjernom publikom u Novom Sadu na zajedničkom koncertu sa kolegom Željkom Joksimovićem. Nadam se da cemo ispuniti očekivanja fanova i priuštiti im večer puno dobre zabave i plesa uz stare hitove, ali publika će ovaj puta imati priliku uživo čuti i novi singl "Žena nad ženama". Vidimo se!".

Karte za ovaj u najavi spektakularni koncert će se moći kupiti na svim prodajnim mestima Eventima, Gigstixa i na blagajni hale Spens u Novom Sadu ili online putem - KUPI KARTU.

Koncert počinje u 20 časova, a cene ulaznica su sledeće: 1200 dinara (parter), 1250 dinara (zapad 2) i 1950 dinara (zapad 1).

Autor: B.B.
Foto: Promo

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>