Region

Svet

Bivši verenik Vesne Zmijanac izazvao lančani sudar pa otišao u provod!

Biznismen Željko Rstić, bivši verenik Vesne Zmijanac, izazvao je saobraćajnu nezgodu u Beogradu, nakon čega je u društvu nove devojke bezbrižno otišao u provod.

Bivši verenik Vesne Zmijanac izazvao lančani sudar pa otišao u provod!


 
Vesna Zmijanac se vraća u Srbiju neprepoznatljiva - lepša i mlađa nego ikada!
Bivši dečko folk zvezde Vesne Zmijanac Željko Rstić izazvao je pre dve noći lančani sudar u centru Beograda, tačnije kod Pravnog fakulteta, nakon čega je samo produžio na jedan od spavova.

 
Željko Rstić optužio Vesnu Zmijanac da mu duguje pare!
Željko se očito nije mnogo potresao radi saobraćjke, kao ni radi slupanog "Audija 6" u kom je bio sa svojom novom devojkom Tamarom Stojmirov sa kojom je varao pevačicu, zbog čega ga je i na krjau ostavila.

"Željko i Tamara su se ponašali kao da se ništa nije desilo, a delovalo mi je da su pod gasom. Više ona, nego on. Bili su nestrpljivi da se uviđaj završi jer je očigledno da im se žurilo negde", rekao je jedan očevidac za "Kurir", dok je Željko pokušao da skrene sa teme.

"To je bilo jedno obično čukanje. Ja se odlično osećam i nema potrebe za širenjem panike. To sa kim sam bio je moja stvar, a nakon toga jesam nastavio da se provodim na jednom splavu", izjavio je.

Autor: B.B.
Izvor: Kurir-info.rs
Foto: Ilustracija/screenshot Youtube

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>