Svet

Region

Pobednik Svetskog prvenstva u košarci 2014 je Amerika! Srbija osvojila srebrnu medalju! (Foto+Video)

Pobednik Svetskog prvenstva u košarci 2014 je Amerika. Reprezentacija koja je u finalu Mundobasketa u Španiji apsolutno dominirala i pobedila selekciju Srbije rezultatom 129:92.

Pobednik Svetskog prvenstva u košarci 2014 je Amerika! Srbija osvojila srebrnu medalju! (Foto+Video)



Svetsko prvenstvo u košarci posle tačno mesec dana, dobilo je i svog pobednika. Posle veoma dinamične igre i sjajne utakmice, reprezentacija  Amerike ponela je titulu pobednika i osvojila zlatnu medalju na ovom prestižnom takmičenju.



Uzbudljiva utakmica koja je stvarno dolikovala velikom finalu, donela je puno uzbuđenja, a publika u dvorani je zaista uživala u sjajnoj igri obe reprezentacije. Da je ovo zaista najprestižnije takmičenje, dokazuje i to da su milioni ljudi poslednjih mesec dana uživali gledajući najveću košarkašku smotru, koja je nekima donela radost, ali su se neki sa Svetskog prvenstva vratili i pognutih glava.

Miloš Teodosić našao se u najboljoj petorci Svetskog prvenstva i time dokazao zašto se mnogi rivali plaše da se nađu zajedno sa njim na parketu.



Zavesa je pala i Mundobasket se završio velikom pobedom Amerikanaca koji su u ovom meču opravdali ulogu favorita. Srpski reprezentativci borili su se svim silama i dokazali da su zaista dostojan rival, kao i da se nisu slučajno našli u finalu ovog velikog takmičenja. Vreme naših košarkaša tek dolazi, a u narednim godinama sigurni smo da će nam doneti još mnogo radosti kao što su to učinili i večeras. Bravo, momci!



Autor: J.B.
Foto: Facebook/Kosarkaska Reprezentacija Srbije

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>