Region

Svet

Pinkove zvezde: Ceca Ražnatović i Milan Kalinić zaduženi za dobru atmosferu?

Članica žirija šoua Pinkove zvezde Svetlana Ceca Ražnatović i voditelj serijala Milan Kalinić glavne su zvezde redovne postavke šoua zadužene za dobru atmosferu u studiju i pred malim ekranima.

Pinkove zvezde: Ceca Ražnatović i Milan Kalinić zaduženi za dobru atmosferu?Strogi, ali pravičan žiri Pinkovih zvezda, do sada je trojici kandidata omogućio prolazak dalje, dok su iz takmičenja ispali jedna kandidatkinja i jedan kandidat. Atmosferu u studiju na nivou drže Ceca Ražnatović i Milan Kalinić, a kandidati su vidno pod velikom tremom.

Osim dobrog glasa, Ceca je istakla da je za dalji prolazak potreban i dobar izgled, dok je Marina takođe jednom od kandidata zamerila na lošem stajlingu. Ipak, pred ukupno 400 njih je dugačak put uz, čini se, iskren i pomalo strog žiri.

Napominjemo i da, ako se desi da manje od 10 kandidata prođe dalje u emisiji, svi takmičari će stati pred žiri i otpevati pesmu acapella, a ukoliko ih na kraju emsije bude preko 10, samo oni kandidati koji su prekoračili potrebnu normu će pred žirijem još jednom zapevati.

Autor: B.B.
Foto: Ilustracija/screenshot TV Pink

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>