Region

Svet

Ognjen Amidžić ima novo zanimanje, evo koje je!

Ognjen Amidžić odlučio je da se oproba i u novoj profesiji. Pored toga što je sjajan voditelj, pevač i glumac, on će biti i producent u novoj pesmi Danijele Vranić.

Ognjen Amidžić ima novo zanimanje, evo koje je!



Naime, pevačica je zamolila Ognjena u ime njihovog dugogodišnjeg prijateljstva da joj bude producent na novoj pesmi "Da li se i ona bori", koju je nedavno snimila. Voditelj je bez ikakvog razmišljanja pristao da pomogne svojoj drugarici:
 
Danijela Vranić na crnogorskom primorju sa 10 godina mlađim biznismenom iz Budve
"Ognjen i ja se godinama družimo i stvarno smo dobri prijatelji. Često se viđamo i čujemo. Došli smo na ideju da on producira moj spot i ne sumnjam da će biti prava bomba jer je on maštovit, pametan i sposoban. Nas dvoje smo često putovali zajedno, a u najboljem sećanju mi je ostalo kada sam ja pevala, dok je on svirao gitaru", rekla je Danijela Vranić za Kurir-info.rs.

Pevačica je, takođe, izjavila da će glavni glumac u njenom spotu biti Andrej Kalezić, Crnogorac, sa kojim su je mediji letos povezivali da su u emotivnoj vezi.

"Za Andreja i mene se pričalo da smo zajedno, ali to nije tačno. On je moj dobar drug i uvek je tu šta god mi zatreba. Pošto je mnogo lep i zgodan dečko, rešila sam da se on pojavi u ekranizaciji moje nove numere i da zagolicamo maštu mnogima", zaključila je pevačica, prenosi Kurir.

Autor: J.B.
Foto: Facebook/Ognjen Amidzic

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>