Region

Svet

Maja Marijana nakon pretrpljenog zlostavljanja: Sa muškarcima sam završila!

Pevačica Maja Marijana bila je žrtva porodičnog nasilja sve do pre tri meseca, kada je pobegla od tadašnjeg partnera, nevenčanog supruga Mladena Šmakića.

Maja Marijana nakon pretrpljenog zlostavljanja: Sa muškarcima sam završila!


 
Maja Marijana pobegla iz stana bez ičega, muž joj uzeo i mobilni telefon!
Premda je prošlo izvesno vreme od kada je stavila tačku na život sa Mladenom i okrenula novu stranicu, Maja Marijana i dalje bolno priča o tom periodu i ostaje pri tvrdnji da je zauvek završila sa muškarcima. Posle 15 godina je sama i slobodna i napokon se odlično oseća.

 
Muž Maje Marijane pretučen - Ja sam jedina žrtva nasilja!
"O muškarcima više ne razmišljam, niti me zanimaju. "M" od muškog roda ne želim da vidim pored sebe. Nikad više. Niko mi ne treba, sama ću da se štitim, i odlična sam u tome", odlučno je rekla folk pevačica za Kurir.

Iako joj nije bilo lako da zaštiti svoje dve ćerke koje imaju različitog oca i koje su joj sve na svetu, držala ih je podalje od "žute štampe" i sve vreme uspevala da nalazi podršku u njima jer su njih tri, kako kaže, pravi tim.

Pevačica nije samo jednom oprostila Mladenu fizičko zlostavljanje, ali ne poriče da je svesno prelazila preko toga i stoji iza svih svojih odluka u životu, bile one na kraju loše ili ne. Za "Kurir" je još otkrila i da će nastaviti karijeru jer je muzika njen život te svu svoju energiju usmeriti ka tome, pa je već i snimila novu pesmu kojom će se vratiti na scenu "Činim nešto korisno za sebe", koja po nazivu sluti na autobiografsku.

"Postoji divna izreka da bol i patnja oplemenjuju čoveka. Svako od nas treba iz svake situacije da izađe što jači. Ne dozvoljavam problemima da utiču na mene", iskreno je završila Marijana za "Kurir".

Autor: B.B.
Foto: Screenshot Youtube/Exkluziv

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>