Region

Svet

Sestra Marka Jarića progovorila o odnosu sa Adrijanom Limom!

Sestra Marka Jarića progovorila je o svom odnosu sa bivšom snajkom Adrijanom Limom i dodala kako će brazilska lepotica uvek biti deo njihove porodice, kao i da se niko od njih ne obazire na naslove u medijima.

Sestra Marka Jarića progovorila o odnosu sa Adrijanom Limom!


 
Pomirili su se Adrijana Lima i Marko Jarić?
"Svi skupa se smejemo tome. To nikada neće uticati na naše porodične odnose i to je jedino važno. Na moju sreću, ne okružuju me ljudi koji čitaju takve stvari i komentarišu", rekla je Tamara i dodala da joj bratanice Sijena i Valentina veoma nedostaju:

"Mnogo sam vezana za njih dve. Provele smo divno leto zajedno. Bile smo najpre u Porto Montenegru, a zatim na Ibici. Sjajno smo se provele. Valentina jako liči na Adrijanu, dok je karakterno ista Marko. Ja često volim da kažem kako je pokupila najbolje od oba roditelja", kaže ponosna tetka i dodaje:

"Sita se s njom svaki put ispričam i ismejem jer je tako zabavna. Za nju sam posebno vezana jer sam živela u Americi kada je ona rođena. Stalno sam bila kod njih i sa njom sam provodila dosta vremena ", zaključuje sestra našeg proslavljenog košarkaša.

Autor: J.B.
Izvor: Blic.rs
Foto: Ilustracija Twitter/Marko Jaric, Adriana Lima

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>