Region

Svet

Vladimir Stojković progovorio o novoj devojci: Počinjemo zajednički život u Izraelu!

Golman Vladimir Stojković  je konačno preboleo bivšu ženu Bojanu Rajić sa kojom ima sina Lava, pa s novom devojkom Valentinom Pupović planira da započne zajednički život u Izraelu.

Vladimir Stojković progovorio o novoj devojci: Počinjemo zajednički život u Izraelu!


 
Vladimir Stojković zaboravio Bojanu, otkrio novu ljubav i - ženi se?! (Foto)
Iako je posle razvoda od Bojane Rajić, imao kraće veze, između ostalog i s manekenkom Dejanom Živković, tek je uz studentkinju iz Pljevalja osetio da s njom može da sklopi drugi brak.

"Stojke i Valentina se mnogo vole, shvatili su da su stvoreni jedno za drugo, pa svoju vezu, koju je Kurir prvi otkrio, više ne kriju. Oni su zajedno od oktobra prošle godine, ali su to uspešno držali podalje od medija. Stojke je dobro razmislio pre nego što je doneo odluku da pita devojku da žive zajedno. On se uskoro vraća u Izrael, a ona će krenuti s njim za dva meseca, kad završi Ekonomski fakultet", otkrio je blizak prijatelj Vladimira Stojkovića i dodao:

"Valentina će često dolaziti u Beograd jer planira da upiše master i golman je zbog toga ponosan na nju. On je siguran da je ona žena o kakvoj je oduvek maštao jer je normalna, dobra, pametna i vredna i definitivno s njom želi decu. Valentina se odlično slaže i sa Stojketovim sinom Lavom. Vladimirovi prijatelji je već oslovljavaju sa "snajka", zaključuje izvor.

Stojković je potvrdio navode izvora i dodao da je presrećan sa Valentinom u vezi i otkriva da jedva čeka da započnu zajednički život.

"S Valentinom mi je lepo u vezi i ako nam bude ovako u narednom periodu, sigurno ću s njom imati lepu budućnost. Naravno da je ona uvek uz mene i sa mnom jer joj je tu i mesto. Potpuno razume moj posao jer i ona ima svoje obaveze u vezi s fakultetom. Ne vidim zbog čega vas više zanima moja privatnost kada znate da o tome nikada nisam voleo da pričam javno?! Koga zanima s kim sam i šta radim?! Drugo je kada govorimo o fudbalu. Valentina je jedna normalna devojka, nije iz javnog života i baš zbog toga ne želim da je provlačim po novinama. Vodim je u Izrael i tamo ćemo započeti zajednički život", rekao je zadovoljni fudbaler.

Autor: J.B.
Izvor: Kurir-info.rs
Foto: Ilustracija, Instagram/vladimirstojkovic
 

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>