Svet

Region

Džej Zi i Bijonse izlivima nežnosti opet demantovali priče o razvodu (Foto)

Džej Zi i Bijonse izgledali su prilično srećno na muzičkom festivalu Made in America u Los Anđelesu, za par koji uporno prate priče o razvodu.

Džej Zi i Bijonse izlivima nežnosti opet demantovali priče o razvodu (Foto)"Drunk in Love" duo uživao je u nedelju, 31. avgusta na drugom danu popularnog Budweiser muzičkog festivala Made in America u Los Anđelesu. Na jednoj od slika je slavni reper obuhvatio Bijonse oko stomaka dok je ona nasmejana, sa kratkom kosom i bob frizurom, ispijala piće... A na drugoj su, opet, uslikani u gomili dok su uživali u koncertu Kanjea Vesta i Džona Majera (koji je uradio cover Bijonsine XO), kao i Huanesa. Oba puta, bespogovorno, "ludi od ljubavi".


Foto: Guliver/Getty Images
 
Bijonse zvezda večeri na dodeli MTV nagrada: Rasplakala se, a Blu Ajvi oduševila publiku (Video)
Nakon što su na sličan način demantovali razvod briljirajući pre samo nedelju dana na MTV-oj deodeli Video muzičkih nagrada (Video Music Awards) kada im se dvogodišnja ćerka Blu Ajvi pridružila na sceni i dodelila mami nagradu, ovaj slavni muzičko-scenski par ponovo je zablistao poput zaljubljenih tinejdžera ne ostavljajući zlim jezicima materijala za nove glasine.


Foto: Guliver/Getty Images

Autor: B.B.
Foto: Guliver/Getty Images

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>