Region

Svet

Region

Šeherezada zaludela Srbe!

Turska serija koja se visoko kotira na podrućju Srbije, "1001 noć" ili još poznatija kao Šeherezada,  iz dana u dan sve više zaluđuje Balkance da se pojavljuju vibratori sa Onurovim imenom i organizuju dodatne ture za Tursku.

Šeherezada zaludela Srbe!



Toliko daleko se otišlo sa serijom, da se već organizuju kursevi turskog jezika i turističke ture za Istanbul. Vlasnica turističke agencije "Amigos", Radmila Janjušević, povodom interesovanja tura za Istanbul kaže: "Interesovanje je veliko, naročito među srednjoškolkama i studentima, ali ima i onih starijih. Naš vodič iz Istanbula povešće grupu turista u obilazak lokacija na kojima je serija snimljena. Osim Srba, na put će krenuti i fanovi uz Hrvatske".

Glavnu glumicu ove serije, Berguzar Korel ne iznenađuje informacija da će Srbi posetiti Tursku samo zbog serije. "To je stvaranje osećaja da ste deo nečega što ste gledali preko malih ekrana. Fanovi godinama obilaze lokacije u Njujorku gde je sniman film „Seks i grad". Drago mi je što je i naša serija tako popularna", rekla je Šeherezada.

Glavni likovi koji su i u privatnom životu bračni drugovi kažu da im laska koliko je serija popularna u Srbiji i da bi jednog dana voleli da posete Srbiju i uživaju u njenim blagodetima.

Onur Vibratori kao alva

U školama za strane jezike godinama nije bilo zainteresovanih za turski jezik, ali  se sve promenilo sa emitovanjem serije. Kurs turskog jezika upisuju najviše devojke 20-tih godina  a broj polaznika raste iz dana u dan.

Dok Srpkinje žele da nauče turski jezik, Hrvatice kupuju vibratore sa Onurovim likom. Dino Velkov, vlasnik erotik šopa u Hrvatskoj kaže da je ideju za ovakav vibrator dobio na jednom sajmu u Amsterdamu.

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>