Region

Svet

Jelena Karleuša napravila pometnju na zatvaranju Sarajevo film festivala! (Foto)

Jelena Karleuša pojavila se na crvenom tepihu Sarajevo film festivala kao specijalna gošća i obeležila poslednje, finalno veče svojom glamuroznom pojavom. U stilu holivudskih zvezda, i u pratnji svog najboljeg prijatelja Zorana Birtaševića, blistala je u najnovijoj kreaciji Donatele Versace.

Jelena Karleuša napravila pometnju na zatvaranju Sarajevo film festivala! (Foto)


 
Ledeni izazov: Jelena Karleuša se polila vodom i izazvala Cecu Ražnatović! (Video)
"Od kada sam videla ovu haljinu na reviji, poželela sam da bude moja. Po mojoj želji i zbog crvenog tepiha, tim Versace je u Milanu uradio dugačku verziju haljine koja je inače originalno do kolena. Iako me svi pitaju za cenu, ja ne bih znala da odgovorim jer je reč o poklonu. Na crvenom tepihu sam imala i pomoć hostesa koje su mi nameštale onaj dugački šlep, da bi haljina došla do punog izražaja. Žao mi je što se nije videlo, ali na nogama sam imala i fenomenalne Versace sandale sa štiklom od 16 centimetara, tako da sam jedva hodala i bila visoka skoro dva metra", kaže Jelena za PressSerbia.com

 
Severina na crvenom tepihu Sarajevskog filmskog festivala (Foto)
JK je ka Sarajevu poletela u 18 časova sa VIP terminala u Beogradu, privatnim avionom, a na Sarajevskom aerodromu sačekale su je brojne tv i novinarske ekipe. U pratnji policije i obezbeđenja, svita se uputila ravno ka crvenom tepihu koji je čekao na zvezdu večeri!

 
Sulejman Veličanstveni gost Sarajevo Film Festivala (Video)
"U Sarajevu se osećam savršeno bezbedno i kao kod kuće. Mere obezbeđenja su organizacija samog festivala, lično to nisam tražila jer smatram građane Sarajeva mojim prijateljima. Imam tu sreću da sam dobrodošla svuda i ne moram da strahujem ni na ulicama Zagreba, niti Sarajeva, niti bilo kog drugog grada, jer me građani dočekuju raširenih ruku. Često letim privatnim avionom kada je reč o kraćim destinacijama i to nije nešto neuobičajeno u mom poslu", dodaje Karleuša.

Specijalno za ovu priliku, Jelena Karleuša je i drastično skratila svoju inače dugu kosu!

"Samo dva sata pre poletanja odlučila sam se na taj potez. Smatram da je taj malo duzi paž trenutno najbolje rešenje za mene i drago mi je sto se svima dopada. Naravno, uz pomoć ekstenzija, moja kosa za par minuta može ponovo biti duga", izričita je JK.Interesantno je i to da se organizator potrudio da ispuni sve želje plavokose zvezde pa su samo zbog JK posle čitave ceremonije, obezbedili i verovali ili ne - ćevape u lepinji sa crnim lukom.

"Nisam razmažena i zahtevna! Kada su me pitali za neke posebne želje, trazila sam ćevape s lukom! Znate kako dobro idu uz belo vino i uz Versace!? Zar da odem iz Sarajeva, a da ne probam ćevape", kaže kroz smeh pevačica.

Odmah nakon ceremonije dodele filmskih nagrada, JK se uputila nazad ka aerodromu gde je i odgovorila na ledeni izazov Čede Jovanovića i pristala da u humanitarne svrhe bude polivena kantom ledene vode.

"Da ne bude zabune, prvo sam uplatila novac, kao moj doprinos borbe protiv ALS-a, a onda se i odazvala Čedinoj nominaciji. On je lider partije mom srcu drage, tako da nisam mogla da odbijem! Sve u cilju humanosti", kaže Jelena.

JK je tom prilikom nominovala i svog supruga, Duska Tošića, Ivicu Dačića kog je nazvala budućim predsednikom i svoju ljutu rivalku Cecu Ražnatović.

"Moj suprug je prihvatio izazov tako da čekamo njegovu ledenu avanturu i novčanu donaciju. Takođe bih volela da vidim Ivicu u mokroj majici, a ostatak Srbije bi sasvim sigurno uživao u pogledu na mokru Cecu. Kad je reč o humanitarnim akcijama, nema mesta ličnom animozitetu", rekla je pop zvezda.Autor: B.B.
Foto: Svet Plus

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>