Region

Svet

Ledeni izazov: I Uroš Ćertić prihvatio polivanje ledom, a izazvao Avu Karabatić! (Video)

I kaskader Uroš Ćertić prihvatio je ledeni izazov Dušana Kaličanina, glumca pozorišta na Terazijama, a pomoć pri izvršavanju "zadatka" pružile su mu model Gordana Radić i novinar-voditelj Irena Poša.

Ledeni izazov: I Uroš Ćertić prihvatio polivanje ledom, a izazvao Avu Karabatić! (Video)Gordana i Irina su kible sa ledom dopunile vodom i iste izručile na glavu Ćertiću u jednom od beogradskih parkova, a kaskaderu nije smetalo loše vreme ni niska temperatura.

"Ovo je jako originalna edukativna akcija na globalnom nivou. Ne opterećujte se zapreminom i temperaturom vode i leda, količnom novca, duzinom i kvalitetom snimka i brojem i "kvalitetom" nominovanih! Važno je biti deo nečeg tako pozitivnog. Hvala svim humanim ljudima! Budi to što jesi i pusti da te kamenuju zbog toga", kaže Ćertić koji je "izazvao" Ivana Ivanovića, Vladimira Vuksanovića i kako kaze "naravno" Avu Karabatić, navodi pressmedia.rs.

 
Koje su se još svetske i domaće javne ličnosti pridružile ovoj akciji i kako je izgledalo njihovo suočavanje sa ledenim izazovom, pogledajte OVDE.

Autor: B.B.
Foto: Svet Plus

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>