Region

Svet

Tvoje lice zvuči poznato: Rada Manojlović dobija 8.000 evra za učešće?!

U drugoj sezoni šoua Tvoje lice zvuči poznato moguće je učešće i Grandove zvezde Rade Manojlović, koja ovih dana pregovara sa Prvom televizijom i produkcijskom kućom Emotion.

Tvoje lice zvuči poznato: Rada Manojlović dobija 8.000 evra za učešće?!


 
Tvoje lice zvuči poznato: Ana Kokić u žiriju druge sezone, Petar Strugar bez angažmana?
Kako piše dnevni list Informer, Rada Manojlović je dobila ponudu da učestvuje u drugoj sezoni spektakularnog šoua Tvoje lice zvuči poznato, za 8.000 evra mesečno.

 
Tvoje Lice Zvuči Poznato: Milica Todorović odbila učešće u novoj sezoni!

Rada i njen menadžer su, navodi pomenuti list, uveliko u pregovorima sa Emotionom i Prvom TV. A budući da je mlada pevačica zauzeta nastupima gotovo svakog vikenda, dobro će razmisliti hoće li joj se učešće u TLZP-u isplatiti.

"Radi su ponudili dve hiljade evra po emisiji. Ona na nastupima za jedno veče zarađuje oko četiri hiljade evra, pa se zbog toga premišlja. Rada je najtraženija pevačica mlade generacije i ima zakazane nastupe sve do februara 2015. godine", kaže izvor za Informer i tvrdi da će producenti učiniti sve kako bi pevačica bila u drugoj sezoni.

"Osim primamljivog honorara, rekli su joj i da bi prema njenim obavezama pravili planove za snimanje. Bukvalno su spremni da prihvate njene uslove, tako da bi ona svakako bila u plusu", zaključuje izvor.

Autor: B.B.
Izvor: Informer
Foto: Facebook/Radmila Rada Manojlovic

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>