Region

Svet

Saru Trajanović dečko ostavio zbog najbolje drugarice!

Sara Trajanović na trenutno prolazi kroz težak period nakon raskida višemesečne veze sa Milanom Marinkovićem. Manekenku je bivši dečko ostavio zbog njene drugarice Sandre, sa kojom ga je ona upoznala.

Saru Trajanović dečko ostavio zbog najbolje drugarice!


 
Sara Trajanović nikad provokativnija - u providnom bodiju očarala fanove (Foto)
Bivša farmerka misli da su joj drugarica i bivši radili iza leđa zbog čega je oboma "zapušila usta" najtežim uvredama i više im se ne javlja na telefon. Kako je "Skandal" objavio, Sara je pre izvesnog vremena svratila u Niš sa Milanom kod Sandre, kada su među njima sevnule varnice, pa su vezu započeli ubrzo pošto je Cecin brat raskinuo sa Trajanovićevom. Za romansu sa njenom drugaricom rekao joj je Milan lično.

"Milan je pozvao Saru, ubrzo nakon što su raskinuli, da se vide i ona nije slutila šta će joj reći. Otišli su u kafić na Adi, gde je Marinković priznao da je u ljubavi sa njenom drugaricom i da to želi da joj on kaže, a ne da čuje od dušebrižnika", kaže izvor i dodaje:

"Sara je bila u šoku, u prvi mah samo je ćutala, posle čega je očiju punih suza počela da mu priča da je nula od čoveka, tražila je da joj prizna da li je sa njenom drugaricom bio dok su njih dvoje bili u vezi i uputila mu niz uvreda. Nije sačekala ništa da joj kaže već je ustala i otišla. Istog trenutka je zvala Sandru da i njoj “objasni neke stvari”, ali joj se ova nije javljala na telefon jer je znala zbog čega je zove. Kako joj ne bi ostala dužna, Sara joj je napisala niz opsežnih poruka u kojima je proklinje i pita kako je mogla i da li joj je savest čista", zaključio je izvor blizak paru.

Milan je već sutradan ponovo zvao Saru da vidi kako je, ali mu se ona nije javila na telefon. Njene drugarice kažu da je više boli prevara te drugarice nego njegova jer je nakon raskida sa Milanom upravo nju zvala da joj se žali.

Autor: J:B.
Izvor: Alo.rs
Foto:

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>