Lepota

Ljubav

Nataša Novaković je Mis Crne Gore za 2014.

Nova Mis Crne Gore je Nataša Novaković iz Podgorice, koja je sinoć pobedila na takmičenju za najlepšu devojku, održanom u hotelskom kompleksu "Ruža vjetrova" na Velikom Pjesku između Bara i Ulcinja.

Nataša Novaković je Mis Crne Gore za 2014.



Nova misica Crne Gore ima 18 godina i upisala je studije medicine, a pobeda joj je donela besplatne studije na UDG fakultetu, kao i sedam dana boravka u luskuznom hotelskom rizortu "Ruža vjetrova", u kojem je održano takmičenje. U decembru će ići u London na izbor za Mis sveta.

"Nemam reči, u šoku sam, ali obećavam da ću dostojno predstavljati Crnu Goru na Mis Univerzumu", izjavila je nova Mis Crne Gore odmah nakon izbora.

Prva pratilja je Maja Čukić (19) iz Podgorice, student UDG-a, a druga pratilja je devojka iz Bijelog Polja Katarina Šećković (20), student Filološkog fakulteta. Titule Top modela i Mis fotogeničnosti ponela je Maja Čukić, a mis šarma Baranka Danijela Đukić (21), student Ekonomskog fakulteta.

Stipendije UDG-a pripale su najlepšoj Crnogorki za 2014. godinu Nataši Novaković i Maji Čukić koju su mnogi od početka takmičenja videli kao pobednicu.
 
Autor: B.B.
Izvor: Tanjug.rs, cdm.me
Foto: pobjeda.me/cdm.me

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>