Region

Svet

Belgrade foam fest 2014: Predstavljamo učesnike najvećeg pena partija u Evropi! (Foto)

Šesti po redu Belgrade Foam Fest održaće se 30. avgusta na Adi Ciganliji, a organizatori su konačno predstavili i prve učesnike najvećeg pena partija u Evropi.

Belgrade foam fest 2014: Predstavljamo učesnike najvećeg pena partija u Evropi! (Foto)


Belgrade foam fest 2014: Više hiljada Rumljana uživalo u peni i haus ritmovima! (Foto)
Bliži se šesti po redu Belgrade Foam Fest, a novina u odnosu na prethodne godine jeste ta da će se festival održati na otvorenom, tačnije na Adi Ciganliji. Tog 30. avgusta,� "beogradsko more" biće mesto najbolje penušave zabave u ovom delu Evrope, a dobar line up, samo će doprineti tradicionalno sjajnoj atmosferi na ovom festivalu.



Pred Beograđane će stati svetski popularna imena, a jedan od najvećih zvezda ovogodišnjeg festivala je Kurd Maverick, Nemac kurdskog porekla. Ništa manje atraktivna nije Viktoria Metzker, prelepa Playboy zečica i jedna od najvećih ženskih dj atrakcija na svetu. Na main stage-u nastupiće i dj dvojac Stereo Palma, zatim popularni kanadski disco-house producent dj Jodecy. Indonežanka srpskog porekla o čijim žurkama se priča - dj Milinka Radišić, ali i aktraktivna Dea Tošić.



Prisutni će 18 do 22 časa biti u prilici da uživaju u odličnoj R'n'B i Hip Hop muzici, uz mikeseve dj Dushawn-a, ali i njegovog kolege Architect-a.
Pored glavne bine, naći će se i silent stage na kojem će manje afirmisani disk džokeji odmeriti snage i to od 18 do 00. časova kada miksetu preuzimaju Predrag Janus i prijatelji. Ulaznice za ovaj događaj već su u prodaji i to po ceni od 800 dinara.



Autor: J.B.
Foto: Svet Plus

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>