Svet

Region

Put u nepoznato - Dejvid Bekam u prašumi Amazonije upoznaje sebe!

Jedan od najpopularnijih fudbalera i najuticajnijih modnih ikona današnjice, Dejvid Bekam, otisnuo se na neobičnu i nezaboravnu avanturu u prašume Amazonije za potrebe snimanja svog filma u saradnji sa BBC.

Teško vam je da ovu ikonu stila i klasičnog metroseksualca zamislite usred prašume, daleko od luksuznih vila, V.I.P. zabava, bliceva nezasitih paparaca? Ipak, na ovu nezaboravnu avanturu Bekam se odlučio za potrebe snimanja svog dokumentarnog filma, u saradnji sa britanskom televizijskom stanicom BBC.

Put u nepoznato - Dejvid Bekam u prašumi Amazonije upoznaje sebe!U filmu "Put u nepoznato" Bekam navodi kako se sa svoja tri prijatelja otisnuo u prašume Amazona ne bi li "pronašao i spoznao samog sebe". Međutim, komercijalni aspekti njihove avanture govore upravo suprotno. Svaki trenutak, poput druženja sa lokalnim Janomami plemenom, spavanje pod vedrim nebom i spremanje sveže ribe zabeleženo je objektivom kamere, pa je svim njegovim obožavaocima omogućeno uživanje u njegovom "duhovnom" uzdizanju.

Na retro fotografijama Bekama i njegovih prijatelja, osim atraktivnih vintidž motora, prikazane su posebnosti i jedinstvena prirodu najvećeg kompleksa kišnih šuma na svetu.

Šta je sve u prašumi iskusio nekada najpoželjniji sportista sveta, zašto je ovo (ipak samo) odličan vid selfmarketinga, kao i šta je fudbaleru supruga Viktorija poručila na rastanku, možete pročitati u avgustovskom broju magazina Grazia.

Autor: J.B.
Foto: Guliver/Getty Images

Viber

Izvor: Svet Plus


>