Region

Svet

Uroš Ćertić o legendarnom Robinu Vilijamsu: Uvek je zabavljao celu ekipu, bio je profesionalac

Kaskader Uroš Ćertić, koji je sa pokojnim izvanrednim holivudskim komičarem Robinom Vilijamsom glumio u filmovima "RV" i "Noć muzeja 2", priseća se kako je bilo raditi sa profesionalcem koji je otišao u legendu.

Uroš Ćertić o legendarnom Robinu Vilijamsu: Uvek je zabavljao celu ekipu, bio je profesionalacUroš Ćertić, između ostalog, otkriva kako je Robin uvek zabavljao celu ekipu na setu i teško mu je da poveruje da je neko kao on sebi mogao oduzeti život, kao što jeistragom utvrđeno.

"Oduvek sam u intervjuima pričao da mi je najbolje iskustvo bilo dok sam radio sa Vilijamsom i Benom Stilerom, jer su komičari. To je neverovanto, ali istog trenutka kada bi Robin došao na set, popravilo bi se raspoloženje cele ekipe. On je sve vreme pričao, imitirao i šalio se na račun članova ekipe, od statista do producenata. Potpuno je bio opušten, a sa druge strane pravi profesionalac, jer čim bi čuo "akcija", prosto bi uskočio u ulogu, bez obzira na to što je deset sekundi pre toga telefonirao ili su ga šminkali", priča Uroš, koji se pre osam godina zbog snimanja našao sa Robinom u luksuznoj vili u Vankuveru.

"U filmu "RV" glumio sam jednog od gostiju na žurki koja se odigravala u toj vili, dok je Robin glumio oca glavne glumice. Pošto sam pre toga bio na bazenu nekoliko dana, baš sam pocrneo, pa se Vilijams šalio na moj račun, vikao je svima: "Evo ga crni čovek, pogledajte, pčele idu na crnog čoveka", pošto me stvarno jurila neka pčela. Onda bi prešao na nekog drugog i ne bi se "gasio" po čitav dan. Sa njim je čitav dan bio kao stendap komedija", otkriva Ćertić

"Na setu filma "Noć muzeja 2" bio je jedan pravi majmun. Robin nije prestajao da se igra s njim, da ga imitira i doziva kricima tipičnim za ovu životinju. Potpuno je bio obuzet njime i nisu se odvajali", dodaje kaskader, koga su iznenadile informacije da je holivudski mag sebi oduzeo život.

"Ne znam šta da kažem, osim da ne mogu da verujem. Nije mi delovalo kao da neko takvog duha i energije može da se ubije", zaključuje Uroš.

Autor: B.B.
Izvor: Alo.rs
Foto: Ilustracija Facebook/Uros Uki Certic, screenshot Youtube

Viber

Izvor: Svet Plus


>