Region

Svet

Belgrade Beer Fest 2014: Parni valjak oduševio publiku na Ušću! Si Lo Grin zvezda večeri! (Foto)

Dugoočekivani Belgrade Beer Fest 2014 i zvanično je otvoren večeras, a beogradska publika na Ušću imala je prilike da tokom ove večeri uživa u najvećim hitovima legendarne grupe Parni valjak, koja je svojim nastupom atmosferu dovela do usijana. Zvezda večeri 12. festivala piva biće muzičar Si Lo Grin.

Belgrade Beer Fest 2014: Parni valjak oduševio publiku na Ušću! Si Lo Grin zvezda večeri! (Foto)


 
Belgrade Beer Fest 2014 počinje danas! Evo šta treba znati pre ludog provoda!

Uz vrisak oduševljene publike na binu su izašli članovi grupe "Parni Valjak", koji su svoj debitantski nastup na Belgrade Beer Festu otvorili mega hitom "Jesen u meni", a publika je pevala u glas sa njima.

"Beograde, dobro veče!", pozdravio je oduševljeni Aki mnogobrojnu publiku, a zatim zapevao pesmu "Zastave".  Aki sa energijom mladića u uskom crnom džinsu i beloj ležernoj košulji skače po bini, dok publika u njegovom ritmu tapše od početka koncerta.

Valjak nastavlja da gazi, ovoga puta sa pesmom "Seti se". Festival samo što je počeo, a atmosfera je već dovedena do usijanja, i obećava možda i najbolji festival do sada.

Bend se oprostio od publike na Ušću oprostio izvođenjem kultne pesme "Sve još miriše na nju". Da je ovo pravi mega hit, dokazala je publika koja je sa visoko podignutim rukama otpevala celu pesmu od početka do kraja, i pozdravila sjajnog Akija i "Valjak" gromoglasnim aplauzomi ovacijama.

Kao glavna zvezda večeri najavljen je Si Lo Grin, pevač, kompozitor, producent, TV zvezda, glumac, poslovni čovek, dobitnik pet Gremi nagrada koji će po drugi put u poslednjih godinu i po dana zapevati pred publikom u Srbiji.

Autor: J.B.
Izvor: Blic.rs
Foto: Facebook/Belgrade Beer Fest

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>