Region

Svet

Milici Todorović se letovanje pretvorilo u pakao, završila na infuziji!

Milica Todorović trenutno boravi u Budvi gde puni baterije za predstojeće obaveze koje je očekuju. Mladoj pevačici odmor se pretvorio u pravi pakao nakon što joj se na plaži slošilo, zbog čega je hitno prebačena u jednu privatnu kliniku.

Milici Todorović se letovanje pretvorilo u pakao, završila na infuziji!


 
Tvoje Lice Zvuči Poznato: Milica Todorović odbila učešće u novoj sezoni!
Milica je izdvojila nekoliko dana kako bi se dobro odmorila i pripremila za predstojeće obaveze. Kako je želela da što više pocrni, pevačica je odlučila da što više vremena provede na suncu, ali joj se zbog prevelike vrućine jako slošilo, zbog čega je završila na infuziji u jednoj privatnoj klinici u Budvi.

"Milica je bele puti, pa je želela da pocrni. Čak je kupila i kremu za tamnjenje za koju je iskeširala oko 40 evra, a namazala je samo nekoliko puta. Taj dan je rešila da bude na suncu, bez obzira što je zakupila i suncobran uz ležaljku. Kada je predveče izašla iz vode, požalila se drugaricama da je boli glava i da joj nije dobro, pa je malo prilegla na plaži, ali nije joj pomoglo", kaže izvr za Kurir-info.rs i dodaje:

"Kada je osetila jaku mučninu prijatelji su je odvezli do prve privatne klinike na kojoj je provela nekoliko sati. Doktori su je pregledali i uradili potrebne analize i utvrdili da je malaksala i dehidrirala i da je to posledica sunčanice, zbog čega su je odmah priključili na infuziju", zaključuje izvor.

Milica je potvrdila da je doživela peh na plaži i dodala da će sledeći put povesti više računa o onome što radi.

"Dobro sam, a biče mi još bolje. Preterala sam na suncu, ali šta da radim. Sledeći put ću paziti šta radim", izjavila je pevačica.

Autor: J.B.
Izvor: Kurir.rs
Foto: Facebook/Milica Todorovic

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>