Region

Svet

Belgrade Beer Fest 2014: 50 pivskih ukusa, pet koncerata i plaćanje festivalskom karticom

Beogradski festival piva (Belgrade Beer Fest) biće održan od 13. do 17. avgusta na Ušću, a posetioci će na toj manifestaciji, osim u 50 pivskih ukusa, moći da uživaju i u pet koncerata na kojima će nastupiti svetske i regionalne zvezde.

Belgrade Beer Fest 2014: 50 pivskih ukusa, pet koncerata i plaćanje festivalskom karticom



Organizatori su pozvali sve ljubitelje piva i dobrog provoda da zbog velikog interesovanja na vreme kupe ulaznice za otvaranje festivala, koje koštaju 300 dinara.
 
Belgrade Beer Fest 2014: Otvaranje uz Parni valjak i Si Lo Grina (Video)
To mogu učiniti na svim biletarnicama Eventima, a na sam dan velikog otvaranja, u sredu, od 17 sati ulaznice će biti dostupne i na tri prodajna mesta koja će biti postavljena ispred ulaza na festival. Muzički program počinje u 18.15 časova nastupom BlekBoxa i kultnih Love Huntersa. Tako će najbrže obezbediti svoju festivalsku karticu za kupovinu pića i uživati u velikoj lepezi pivskih ukusa, kao i brojnim zanimljivim akcijama koje učesnici festivala pripremaju.

Posetioci će od 20.30 časova moći da uživaju u koncertu Parnog valjka, dok je termin od 22.30 do 02.00 sata rezervisan za nastupe dve svetske muzičke zvezde - kralja soula Cee Lo Greena i Đ-a Felix Da Housecat.

Ulaznice će se plaćati samo za veliko otvaranje, dok je za naredna četiri dana Belgrade Beer Festa ulaz besplatan.

Po uzoru na svetske festivale ove godine je uvedena novina - festivalska kartica, kojom će moći da se plate piće i suveniri, a svi ostali artikli i dalje će moći da se kupe za keš.

Na 12 punktova, koji se nalaze na najprometnijim mestima, posetioci će moći da iznajme i dopune festivalsku karticu. Depozit za iznajmljivanje kartice je 100 dinara, koji se nakon korišćenja kartice vraća. Na karticu se uplaćuje određeni iznos za kupovinu pića i suvenira, koji se brzo i lako može dopuniti ili vratiti u celosti ukoliko ostane neiskorišćen.

Na ovaj način će se izbeći velike gužve koje se stvaraju pri kupovini pića, jer proces plaćanja traje svega tri sekunde i obavlja se jednostavnim prislanjanjem kartice na aparat. Posetioci koji jednom iznajme karticu mogu je koristiti svih pet dana festivala, a nepotrošena sredstva u iznosu do 2.000 dinara i depozit će moći da refundiraju na festivalu do 18. avgusta u tri sata ujutru. Nakon festivala, zaključno sa 20. avgustom 2014. godine, vršiće se refundacija i u većem iznosu na štandu, koji će se nalaziti na festivalskom ulazu broj 1.

Posetioci više informacija o ovogodišnjem festivalu mogu naći na web sajtu belgradebeerfest.com

Autor: B.B.
Izvor: Tanjug.rs
Foto: Facebook/Belgrade Beer Fest

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>