Region

Svet

Guča 2014: Ceca Ražnatović posvetila Pile stradaloj Tijani Jurić i rasplakala publiku (Video)

Ceca Ražnatović je sinoć u okviru festivala Guča 2014 održala još jedan spektakularan koncert, ali je tokom istog posvetila par minuta i tragično stradaloj devojčici Tijani Jurić, za kojom žali cela Srbija.

Guča 2014: Ceca Ražnatović posvetila Pile stradaloj Tijani Jurić i rasplakala publiku (Video)


 

Guča 2014: Ceca Ražnatović konačno pred publikom - za početak Lepi grome moj! (Foto)

Ceca je, a i kako bi drugačije, nego započela koncert u Guči velikim hitom "Lepi grome moj" sa istoimenog albuma, a publika je uglas sa njom pevala od početka do kraja sve pesme. Ređali su se tako "Idi dok si mlad", "Beograd", "Nevaljala", "Nagovori" i još mnogi hitovi, ali jedan je trenutak bio najupečatljiviji i najemotivniji...

Folk zvezda je pesmu "Pile", piše "Alo!", posvetila brutalno ubijenoj nedužnoj devojčici Tijani Jurić, koja je juče sahranjena u Subotici pred više hiljada ljudi, pa su već prvi stihovi mnogima nagnali suze na oči...



Od 7 do 77 bila je sinoć raspoložena publika Cece Ražnatović koju su mnogi nestrpljivo čekali od četvrtka 7. avgusta, kada je prvobitno bio zakazan koncert, ali je zbog vremenskih neprilika odložen za petak.

Spektakl je završen impresivnim vatrometom, a koncert pesmom sa poslednjeg albuma, ujedno i Cecinom omiljenom - "Ime i prezime".



Autor: B.B.
Foto: Screenshot Youtube

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>