Region

Svet

Guča 2014: Ceca Ražnatović konačno pred publikom - za početak Lepi grome moj! (Foto)

Svetlana Ceca Ražnatović otpočela je svoj dugo očekivani nastup na Saboru trubača koji se održava svake godine u Guči, a naša najpopularnija pevačica koncert je startovala čuvenim hitom "Lepi grome moj" i odmah napravila sjajnu atmosferu.

Guča 2014: Ceca Ražnatović konačno pred publikom - za početak Lepi grome moj! (Foto)Zbog lošeg vremena koncert Svetlane Cece Ražnatović bio je pomeren za petak, a publika je konačno dočekala da naša najpopularnija pevačica stane pred njih i otpočne svoj nastup. Već podgrejanu atmosferu koja danima traje u Guči Ceca je samo podigla za još par stepeni.

Koncert je počeo pesmom "Lepi grome moj", a usledili su hitovi kao što je "Beograd", "Dragane moj" i mnogi drugi. "Dobro veče svima, dobro veče i strancima koji su došli večeras", rekla je Ceca na samom početku, a zatim se obratila domaćinima Sabora: "Znam da ste vi dobri domaćini". Nakon što je opustila publiku, Ceca je počela svoj šou, a zajedno sa njom počelo je da peva više hiljada posetilaca Guče.Autor: M.P.
Foto: ScreenShot TV Pink

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>