Svet

Region

Bijonse dobila i pesmu: Izvini, tvoj muž me je želeo za ljubavnicu... (Video)

Olivija Mekfeler, manekenka i voditeljka umetničkog imena Yes LIV Can, koja tvrdi da je Džej Zi želeo da prevari Bijonse sa njom, snimila je novu pesmu koju je posvetila muzičkoj pop divi, a koja se tiče odnosa između nje i popularnog repera.

Bijonse dobila i pesmu: Izvini, tvoj muž me je želeo za ljubavnicu... (Video)Naime, u novoj pesmi reperka govori o tome kako je Džej Zi želeo da prevari Bijonse sa njom, a smeta joj što su je pojedini tabloidi svojevremeno nazivali "drugom ženom". Olivija je inače pesmu snimila na prepoznatljivoj matrici velikog hita grupe Outkast, "Ms. Jackson".

Džej Zi i Olivija Mekfeler upoznali su se prilikom snimanja jedne reklame, a voditeljka tvrdi da je očajno želeo da bude sa njom i da mu bude ljubavnica u drugom gradu, međutim nije pristala jer je imala poštovanja prema Bijonse.

"Izvini, Mrs. Carter, ja sam stvarna"....i "Šta će dobra devojka kao ti sa lošim momkom koji ne može da se smiri", peva u svojoj novoj pesmi atraktivna crnka... Poslušajte šta je još poručila.Autor: B.B.
Foto: Screenshot Youtube

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>