Region

Svet

Letnja turneja Bobana Rajovića obara rekorde! (Foto)

Boban Rajović i ovoga leta radi punom parom. U petnaest dana odradi i po 13 nastupa, a za svaki se traži karta više, bez obzira da li je u pitanju radni dan ili vikend. Dakle, vrelo leto za Bobana je već odavno počelo!

Letnja turneja Bobana Rajovića obara rekorde! (Foto)


 
Zasluženi odmor: Boban Rajović uživao sa suprugom na Azurnoj obali (Foto+Video)
Sredinom jula Boban Rajović odradio je nekoliko uspešnih nastupa po Srbiji (Negotin, Beograd, Paraćin...), da bi pomenuti mesec završio odličnim koncertima u Budvi, Travniku, Zadru i Livnu.

26. jula klub Trocadero u Budvi bio je premali da primi sve koji su želeli te večeri uživati u njegovim pesmama. Uteha za one koji ipak nisu uspeli u nameri da osiguraju mesto, Boban Rajović će u ovom klubu nastupati još par puta tokom leta, a naredni nastup zakazan je već za 9. avgust.

 
Humano srce Bobana Rajovića - održao dva koncerta u jednom danu za pomoć ugroženima! (Foto)
Ista slika noć kasnije, prepun klub Tron u Travniku. Oduševljena publika u Travniku sa Bobanom je pevala do ranih jutarnjih sati, a mnogi su priznali kako se odavno nisu tako dobro proveli. Dan nakon Travnika Boban Rajović i Chicago bend "razdrmali" su publiku u prepunom klubu Hitch u Zadru.

Bez odmora i predaha nastavio je Boban i naredna tri dana, a odredišta su bila klub Babaloo u Livnu (BiH) diskoteka XL Cazin (BiH) i Peti neplan Omarska (BiH). Energični nastupi i odlična atmosfera, klubovi ispunjeni do poslednjeg mesta - kratak je rezime i sa pomenutih nastupa.



Usledila su tri dana odmora, a već od 5. avgusta ponovo su krenule žurke širom regiona. Sanski Most, Gornji Vakuf/Uskoplje, Budva, Vodice, Orašje, Koper, Tomislavgrad, Herceg Novi....samo su neki od gradova u kojima će nastupiti, a kompletnu listu možete pogledati na zvaničnoj web i Facebook stranici i mobilnoj aplikaciji Bobana Rajovića.

Autor: B.B.
Foto: Svet Plus

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>