Region

Svet

Nives Celzijus o razvodu sa Dinom Drpićem: Kriv je novac?!

Posle devet godina braka Nives Celzijus i Dino Drpić se razvode, a prema pisanju domaće štampe reč je o raskošnom životu kakav je fudbaler vodio, a koji starleta više ne može podneti.

Nives Celzijus o razvodu sa Dinom Drpićem: Kriv je novac?!


 
Nives Celzijus: Moja deca su navikla na moje gole fotografije, nije im neobično
Iako imaju za sobom devet godina braka i dvoje dece, Tašu (9) i Leonea (7), Nives i Dino nisu našli zajednički jezik pa je najpoznatija hrvatska starleta ispričala za hrvatsku "Gloriju" neke pojedinosti koje se tiču aktuelnog razvoda.

"Dino se zadužio kod zelenaša, kako bi mogao da isplati kredite. Istina je da se kockao, ali ne onoliko koliko su to mediji pisali", rekla je Nives Celzijus i između ostalog kritikovala i porodicu svog (bivšeg) supruga, navodeći da je Dino proneverio novac kada je upao u finansijske probleme nakon što se upustio u posao sa nekretninama, na šta ga je nagovorila porodica. Zbog toga su, kaže, Nives, zahladneli njeni odnosi sa svekrvom.

Starleta je dodala i da su se fudbaler i ona, na kraju, sporazumno dogovorili o zajedničkom starateljstvu nad decom, kao i podeli imovine, te će izbeći provlačenja po sudskim ustanovama i nelagodnosti oko razvoda.

Autor: B.B.
Foto: Instagram/Nives Celsius

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>